16 maart 2011

Beautystuff:)


Zoo, vandaag even snel nog een blog over mijn favoriete 'Beautydingen'. Ik gebruik normaal eigenlijk niet heel veel make-up maar toch wel bijna altijd iets. Stel, ik ga naar school. Dan ziet mijn make-up gebeuren er ongeveer zo uit:

Eerst was ik mijn gezicht heel snel even met een washandje, door gebrek aan tijd om te douchen. Daarna doe ik een beetje foundation op mijn wangen en onder mijn ogen. Daarna doe ik wat mascara op, en daarna nog wat gouden oofschaduw. En dan nog een beetje lippenbalsem :) Soms, als ik tijd over heb (niet dat dat ooit gebeurd) doe ik ook nog een beetje eyeliner op.
En dan mijn haar. Van mezelf heb ik redelijk stijl haar, maar met voorin vaak een paar stomme krullen. Vooral als het heeft geregend! Als die krullen echt heel erg zijn stijl ik ze even, maar dat doe ik niet  te vaak ;D

Hier een lijstje met de producten die je hierboven ziet:
+   Fa deodorant - o.a. Kruidvat - €1,60? Gewoon, deodorant. Duidelijk toch?
+   Haarclipje - Griekenland - €4,95 per twee. Haarclipje, om af en toe iets anders te doen met mijn haar:)
+   Essence eyeliner - Kruidvat - €1,99. Als ik tijd over heb, of naar feestje ga doe ik meestal een streepje eyeliner precies boven mijn wimperlijn. Deze, van essence, is heel goedkoop maar vind ik ook heel fijn!
+   Essence foundation - Kruidvat - €3,25. Bijna altijd doe ik onder mijn ogen en op mijn wangen een beetje foundation, om er gewoon net iets frisser uit te zien! Deze is opzich niet heel goed, voor als je een helemaal dichtgeplamuurd gezicht wil hebben maar wel gewoon lekker naturel :)
+   Gliss Kür - o.a. Kruidvat - €4,39? Dit is een glansspray die echt heel mooi en fijn is! Je haar wordt er niet zwaarder van, maar langzaam wel iets vetter. Maar dan heb je wel mooi glanzend haar :D
+   Essence doorzichtige nagellak - Kruidvat - €1,29. Doorzichtige nagellak, gewoon. Fijn en mooi. Verder niets over zeggen ;D
+   Sephora perfume spray - Sephora stores & V&D - €3,50. Een parfum spray van Sephora die ik zelf echt heel fijn vind. Die van mij ruikt naar Grapefruit maar zo heb je meer dan 10 verschillende geuren!
+   Great Lash Mascara - o.a. Kruidvat - €10,49. Mijn persoonlijke allergrootste-top-make-up-favoriet! Een geweldige mascara die echt heel zwart is en meer volume geeft enzoo. Met een klein borstelte, wat ik zelf heel fijn vind. Het enige nadeel is dat ik nu echt niet meer zonder een goede mascara kan ;D
+   Foundationkwast - Hema - €3,-. Een goede foundationkwast! Zelf vind ik het ook fijn om foundation gewoon met mijn vingers aan te brengen, maar deze kwast is ook heel fijn!
+   Body Butter - The Body Shop - €15,-. Hele fijne body butter! Ik heb zelf een hele droge huid en deze body butter is daar echt heel fijn voor :D Alleen vind ik hem persoonlijk best duur...
+   Ketting - Turkije - €9,-. Oké, dit is geen make-up. Haha, maar wel een leuke ketting toch? (aa')
+   Andrélon stylings spray - €4,50? Als ik mijn haar stijl gebruik ik wel altijd deze spray, zodat mijn haren wat minder beschadigd raken. Als je je haar steilt terwijl het nog nat is zou ik sowieso zo'n soort spray gebruiken!

Dat was het eigenlijk wel? Heb jij nog goede make-up tips? 


7 opmerkingen:

 1. leeeuk om te lezen!
  &dankjee voor je comment. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk artikeltje!
  thanks for your lovely comment!

  xxSaar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te weten c:
  Ik heb van mezelf krullen haha ;D dus ik heb ze altijd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk die spuitbus van Gliss kur had ik ook! was een erg fijn producht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke post! Tip van de dag: als je er moe uitziet, dan kun je met een wit oogpotlood je binnenste ooghoek een beetje inkleuren.. Hierdoor lijk je wakkerder ;)

  BeantwoordenVerwijderen