11 maart 2011

Sephora buys & Engeland!:)


Jaaa, ben ik ergens even in een V&D zie ik opeens een hele grote Sephora afdeling! Nu heb ik eigenlijk altijd veel te weinig geld dus was ik nog blijer toen ik zag dat er sale was.

Zo heb ik nu uiteindelijk een parfum dingetje gekocht, voor €1,50 inplaats van €3,50 en een scrub voor nog maar €5,- inplaats van €16,25! En gelijk ook nog een make-up remover gekocht voor €3,50 waar ik inmiddels (na 2 dagen, ik weet het ;D) helemaal verslaafd aan ben! De make-up remover zit in een leuk klein flesje, wat natuurlijk extra handig is voor als ik volgende week naar Engeland ga! ...
Want, ik ga dus volgende week gewoon naar Engeland! Met school, voor een uitwisseling :) In oktober waren er alle 10 Engelse mensen in Nederland geweest, waarvan 2 bij mij en mijn vriendin hadden geslapen. En nu gaan wij dus met z'n 10en naar hun toe! Ik slaap samen met Britte bij die 2 Engelse meisjes die toen ook bij mij hadden geslapen. En we gaan ook mee met hun naar school! Dus dan lopen wij daar, met onze most fashionable kleren, losse haren en make-up tussen de uniforms. Want die dragen ze daar allemaal! Wat ik zelf nog niet wist, maar inmiddels dus ben achter gekomen is dat je daar ook je haar in een staart móet en geen make-up op mag! Wij krijgen een visitors badge zodat we niet worden aangesproken op het niet-dragen-van-een-uniform. Hahaha, ik denk dat ik me echt een vip ga voelen :)

Volgende week vrijdagavond ga ik met de boot vanaf Rotterdam om zaterdagochtend om 8.00 uur in Hull aan te komen. De boot vind ik wel eng eigenlijk, volgens mij gaat die zinken ofzoo (aa') Maar ik overleef het wel! Donderdagavond kom ik dan weer vanaf Hull naar Rotterdam dus ben ik vrijdagochtend weer in Nederland. Gelukkig hoef ik dan niet meer naar school, dus kan ik een uitgebreid verslag gaan geven!

Nu heb ik vooral heel erg zin om naar Engeland te gaan, en ben ik al zo'n 3 weken bezig met een lijst maken met wat ik allemaal mee moet nemen... haha!

12 opmerkingen:

 1. WAT LEUK! Ben jaloers haha!&& Bedankt nog voor je reactie!
  xx Roos
  http://seducewithawkwardness.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oeh.. ilove those things!
  leuk van die sale.

  SHOP TILL you DROP!

  xSaar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alvast heel veel plezier in Engeland!
  En over die sale... serieus? Wat stom, ik ben vandaag wezen shoppen en ben ook in de V&D geweest, maar daar heb ik helemaal niet op gelet! Nu voel ik me echt dom haha x'D

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dankje voor je comment, haha ja maar dat komt vast en zeker nog wel. ^^

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, thank you for comment. Veel plezier in Engeland trouwens, ik hoop dat je het leuk gaat krijgen.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha tuurlijk wel!
  Als je gewoon elke maand iets koopt ofzo, en als je alles bewaard, dan kom je erwel ^^

  &dankje voor het volgen,ik volg jou terug!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja precies, haha.

  Ja inderdaad, dat had ik dus ook. Maar ja, hopelijk is hun collectie hierna weer beter :)

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk! alvast veel plezier in engeland! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Spannend! Veel plezier daar !

  ♥ Me

  BeantwoordenVerwijderen
 10. super leuke aankopen en je heb geluk dat het sale was :D
  heeel veel plezier in engeland
  liefsbianca

  BeantwoordenVerwijderen