07 april 2011

Shopping on the net

Sorrysorry voor het 4 dagen niet schrijven!
Zucht, het is zo druk!
Proefwerkweek is weer afgelopen maar nog steeds zit ik elke middag veel te hard te leren. maar nu ik eindelijk een beetje tijd, ga ik maar weer eens op al die leuke webshops kijken!
Dus, misschien zie je hem al aankomen, een lijstje met mijn favoriete webshops :)

Als toch wel aller-beste-favoriet is er natuurlijk...
- http://www.asos.com/ Een hele leuke site, met zo ongeveer alles wat je maar wilt kopen! Bijna elke dag komen er wel nieuwe items binnen, en vaak zijn er leuke koritngsacties. Mooie fotoos en alles is duidelijk te vinden, en nu tijdelijk GRATIS VERZENDKOSTEN! Jeuuj, altijd fijn :)

- http://www.forever21.com/ Ook geweldige site, van een winkel die helaas bijna alleen maar in de VS zit. Maaar, yesyesyes, binnenkort (ik weet niet wanneer) worden in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht ook Forever21 stores geopend! Yess:) Maar, even over de webshop.Verder is deze shop gewoon heel duidelijk, ook mooie foto's en geweldige artikelen!

- http://www.topshop.com/ Topshop is natuurlijk gewoon geweldig! Net als de site :) Gewoon, mooie duidelijke site met heel veel mooie items! Verder staat op de Topshop site ook een heel mooi lookbook. Wat ik wel een (heeel klein beetje) een nadeel vind is dat je niet op € in kan stellen waardoor je de prijs nog wel moet omrekenen. Maar dat maakt niet uit toch? (aa')

- http://www.shopnastygal.com/  Een hele leuke, minder bekende, webshop. maar je behalve nieuw ook vintage kunt shoppen! Ook met een lookbook, met hele mooie fotoos! En vooral natuurlijk ook hele mooi kleren, schoenen en accesoires :)

- http://www.riverisland.com/ River Islaaaand! Echt, superleuke winkel met weer een superleuke webshop. Ook met veel mooie fotoos en duidelijk verdeeld in categorieën. Verder niks over zeggen, behalve dat ze op dit moment ook SALE hebben!

- http://www.newlook.com/ New look, toch wel een van mijn favoriete winkels :) Eigenlijk net een beetje als H&M, maar dan toch anders omdat die Engels is. Daarom ook geweldige site vind ik! Dat is volgens mij genoeg gezegd ;D

- http://www.shop.hm.com/ Laat het even duidelijk worden, I LOVE H&M! En ook de site vind ik super:) Behalve mooie kleren, is de site heel duidelijk en staan er mooie shoots op.  Verder ook fijn dat deze site ook gewoon in het Nederlands is :)


Dat waren even mijn favoriete Webshops, weet jij nog hele leuke die ik nu écht ben vergeten?

6 opmerkingen:

 1. leuk dat je ze met ons deelt. ik ben zelf helemaal gek op de H&M, en dat merk je denk ik ook wel.

  xSaar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The problem with river island is that they don't ship to my country :(
  I love all the others as well :) and I'm an Asos-addict !

  Thanks for your comment !


  xxx  www.coralieslooks.com - FRENCH FASHION BLOG

  BeantwoordenVerwijderen
 3. me encanta el blog,
  las fotos son muy bonitas!!

  elba

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel van de winkels die jij vermeld hebben ze niet in België, dus fijn om te weten ;D

  ♥ Me

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke zitten erbij! Sommige kende ik al, maar zeker niet allemaal, dus wel handig om te weten :)

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha ik kende ze wel allemaal,
  maar ze zijn inderdaad echt geweldig (vooral Nasty Gal!)
  Ik wilde toevallig ook gaan posten over webshops!

  BeantwoordenVerwijderen